Professionel producent af spiraltransportør – APOLLO

Professionel producent af spiraltransportør – APOLLO

Visninger: 40 visninger

Spiral Conveyor er et effektivt vertikalt transportørudstyr.Den vertikale transportkapacitet er hurtigere og mere pålidelig end andre former for transportører eller løftere.APOLLO er professionel producent af spiraltransportører i logistikindustrien.

-en
323

Spiral Conveyor er meget udbredt i fødevare-, drikkevare- og logistikindustrien.Generelt vælger fødevare- og drikkevarefabrikken let type, lav hastighed og bredde inden for 400 mm.

Lamellen på APOLLO Spiral Conveyor har 500 mm, 650 mm, 900 mm til muligheder, og kan grundlæggende dække en række forskellige kassestørrelser i logistikindustrien.

APOLLO har kun fokus på og dybt dedikeret i logistik- og lagerbranchen som skal levere større varer, tungere kartoner eller omsætningskasser, leveringseffektiviteten er også større med 2000-4000 pakker/time.APOLLO Spiral Conveyor kan være velegnet til tung last (50 kg), langtidskørsel (7x24 timer), højhastigheds (60m/min) stabil drift, dette er en meget fremragende spiral elevator ydeevne.

321
b

APOLLO spiraltransportør er helt anderledes end den almindelige spiraltransportør i strukturen.Fordi APOLLO bruger en speciel rullestruktur, som giver den stille og behagelige drift, dybt elsket af de fleste brugere.

c
1234
1234

Hvis du ønsker at forbedre den vertikale overførselseffektivitet, så anbefaler vi spiraltransportør.Apollo er et godt valg, hvis du leder efter en stabil og pålidelig kvalitet som professionel producent.

Suzhou Apollo er en professionel producent til logistiktransportør og automatisk sortering, såvel som spiraltransportør og anden vertikal elevator som roterende løfter og frem- og tilbagegående elevator osv.


Indlægstid: 20-apr-2023